Trabuc cadou Taru Martani robusto.
Trabucurile produse de
Taru Martani pot rezista până la o duzină de ani și gustul este consistent. A face trabucuri în acest loc durează o lună pentru a fi consumate.
Trabucurile trec printr-un proces de fermentare. Inițial,
trabucurile sunt turnate în coconi, comprimate folosind o cutie de presă și apoi împachetate. După ce este terminat, nu poate fi consumat imediat deoarece gustul nu este încă solid.
Trabuc cadou Taru Martani robusto
Prin urmare,
trabucurile trebuie refrigerate în congelator pentru a ucide laccioderma sau insectele naturale ale
tutunului timp de cel puțin o săptămână la minus 20 de grade Celsius.
După aceea,
trabucul este relaxat mergând într-o cameră uscată la 40 de grade Celsius cu o anumită umiditate. Un bat de
trabuc provine din ingrediente care se află pe teritoriul Indoneziei. Diverse frunze de
tutun sunt amestecate și apoi produc umplutură scurtă și umplutură lungă.
Trabucul cadou Taru Martani Robusto este Short Filler
Gust premium, preț non premium!
Lungime 5" Ecartament inel 50 Short Filler (tutunul umplut este tutun care a fost tocat)
Pentru varianta Long Filler (tutunul umplut este tutun întreg fără a fi tocat)
Specificație: - Lungime: 13 CM
- Diametru: 1,8 CM / ring 50 gauge;
- Aroma: Lemnos, cremos, ușor picant.